J18/20
Välkomna till J18/J20 säsongen 2023/2024

J20 Trelleborg - Tyringe
2024-03-01 12:01

Vi får avsluta en utmanande säsong med en välförtjänt vinst. Vi startar matchen starkt och helt rättvist går vi till periodvila med 0-1 (skotten 17-22).

Andra perioden blir något jämnare men fortsatt 0-1 inför periodvilan till tredje perioden (skotten 20-14).

I tredje perioden lossnar det för båda lagen och vi gör två mål vardera. Trelleborg kvitterar sent i perioden (57.55) men vi lyckas, med bara två sekunder kvar av matchen, få in ett långskott och vinsten är ett faktum! Skotten efter tredje perioden 12-8 och totalt i matchen 49-44.

Fantastiskt kul att vi får avsluta säsongen med en vinst!

0-1 Isac Joehns (J Thörn, I Heingard)

1-2 Isac Heingard

2-3 Jonathan Thörn

J20 Tyringe - Jonstorp 3-4
2024-02-23 13:33

En jämn match där vi har ledningen en bit in i tredje perioden.

För kvällen om möjligt ännu yngre laguppställning än vanligt MEN som gör det väldigt bra.

Vi flyttar pucken snabbt och enkelt och tvekar inte för att ta tillbaka den.

Skotten 7-9, 7-15, 7-12, totalt 21-36.

1-1 Isac Joehns

2-1 Isac Joehns (I Heingard, E Backendal)

3-4 Erik Fridvall (I Heingard)

J20 Lund - Tyringe 6-5
2024-02-23 13:29

Vi kommer till matchen med ett ungt lag pga skador/sjukdomar och spelare bortresta. Lund ställer upp med ett lag där mer än hälften spelar seniorhockey med deras div 3 lag.

Det blir en helt jämn match där vi vissa stunder pressar Lund ordentligt.

Första perioden till vår fördel 0-1 (skotten 14-12), andra perioden gör Lund tre snabba mål vilket tvingar oss till en time-out för att samla ihop oss vilket vi gör och andra perioden slutar 3-4 totalt 4-4 (skotten 16-14).

Några minuter in i tredje perioden tar vi ledningen genom ett snyggt power-play mål. Tyvärr lyckas vi inte håll ut utan Lund kan kvittera i slutminuterna (skotten 15-10).

Övertiden går till Lund (skotten 1-0 och totalt i matchen 46-36).

2024-02-23 13:25

Vi startar matchen riktigt starkt och kan helt rättvist räkna in 0-3 och skotten 7-20 till vår fördel efter första perioden.

Tyvärr lyckas vi inte hålla i det spelet i varken andra eller tredje perioden så matchen slutar bara 2-4 även om det kändes som att vi var det bättre laget på alla positioner. Skotten efter andra perioden 11-7 och efter tredje 10-8; totalt 28-35.

Vinsten gjorde att vi tog fjärde platsen i år jämfört med en sista plats i J18 grundserien föregående säsong.

Riktigt starkt jobbat, låt oss tillsammans jobba vidare på detta så kan det bli riktigt kul kommande säsonger!

0-1 Filip Svensson (O Stråhle)

0-2 Elis Backendal (S Jakobsson, J Thörn)

0-3 Oscar Stråhle (L Örn)

0-4 Elias Samuelsson (L Gyllenborg, G Post)

J18 Tyringe - Krif 4-3
2024-02-23 13:23

En märklig match där vi har stora delar av spelet men trots det ligger vi under med 1-3 efter första perioden (skotten 11-5).

Vi fortsätter dock och tappar inte huvudet vilket gör att vi kommer in i matchen målmässigt igen och efter andra perioden kan vi summera 3-3 (skotten 10-7).

I tredje perioden trycker vi på men får vänta ända till 59:34 in i matchen tills att vi får in 4-3 (skotten 10-6 och totalt 31-18).

1-2 Gustav Post

2-3 Wille Strandberg (O Stråhle)

3-3 Gustav Post (W Strandberg)

4-3 Filip Svensson (L Gyllenborg)