SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyringe Skid- & Skridskosällskap
TSOS AKADEMIN

Detta är sidan för TSOS-AKADEMIN. Här kommer all info kring vår Skillsträning samlas. Även information  om målvaktsträning kommer finnas här. 

Sista campdagen för säsongen
2022-04-13 14:23

På söndag den 17 April så kör vi sista campen för säsongen.

Vi kommer köra alla spelare samtidigt, alltså INGEN gruppindelning denna gången.

Vi blir ca: 16 utespelare och 5 målvakter och upplägget anpassat efter detta.

Skillstränare samt målvaktstränare kommer vara på plats.

Kolla kalendern för schema

Skillsträning 2021-2022
2021-07-07 09:35

Välkomna till starten av vår Akademisatsning. Vi kommer under året erbjuda 18 pass med fokus på skills och individuell utveckling. På 9 av dessa passen kommer utöver skillspass även specifik målvaktsträning bedrivas. Skillspassen bedrivs av Glader Powerskating och för målvaktsträningen ansvarar Blue Crease Goaltending. Kostnad för detta är 1000kr för utespelare och 500 kr för Målvakter. Dessa kostnader är kraftigt subventionerat av klubben och akademin är endast avsedd för spelare i Tyringe Hockey. Målvakter är välkomna på alla passen och även om det inte är specifik målvaktsträning så kommer man kunna tillgodose sig kunskap även på skillspassen. Vi kommer dela upp träningen i 3 grupper med ett ispass på 70 min per grupp. Vissa tillfällen kommer vi köra dubbla pass.

Grupp C :  C-Pojkar

Grupp B:   B-Pojkar

Grupp A:  A-Pojkar samt J-Spelare

Första datumen ligger i kalendern och vi kommer fylla på med fler datum vartefter det blir klart. Vi kommer tyvärr inte kunna garantera att man kan delta på alla passen och de kan komma att krocka med match men vi ska försöka vårt bästa med att få med så många som möjligt varje gång. Nu kör vi! 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 22/06 14:43 
Hem, 31/05 11:30 
Hem, 20/05 13:03 
Hem, 23/03 10:02 
 
Våra sponsorer