SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyringe Skid- & Skridskosällskap
Team 09
Välkommen till hemsidan för Team 09 - Tyringe Hockey
 
Julkalendrar och Lussecup
2019-10-31 13:22

Julkalendrar

Nu är det åter dags för årets julkalendrar. Det är samma i år som i fjol att föreningen och laget delar 50/50 på vinsten dvs 25 kr/såld lott går till laget. Vi kommer att dela ut fem lotter/spelare på träningarna framöver. Önskar någon att få fler kalendrar så går det utmärkt. Redovisning av julkalendrarna görs av var och en till kansliet senast fredagen den 10/12. Mer info finns i lottkuvertet som ni får!


Cup

Vi nämnde på föräldramötet att vi tänkte anmäla oss till cup i Sölvesborg och nu är det klart. Den 14/12 kommer vi spela SM Sparbank Lussecup. Hoppas att så många som möjligt kan vara med. Läs mer om cupen här: https://www.cuponline.se/start.aspx?cupid=33752

Rutiner för anmälan till match
2019-10-25 17:19
Som vi diskuterade och bestämde på föräldramötet så måste ni anmäla om ert barn ska vara med på helgens match senast på tisdagen innan. Jag kommer att låna in spelare för att fylla upp laget utefter de anmälningar som gjorts fram till tisdagen, och de som inte är anmälda kommer därmed att få stå över den helgens match. Samma anmälningsrutiner kommer C1-gruppen att ha vilket gör att vi tränare kan under veckan se över anmälningarna och säkerställa att vi har tillräckligt med spelare till alla tre lag.

Observera att det inte handlar om att ni ska förutse om ert barn är hel och frisk. Jag kommer att se till att vi har tillräckligt med spelare till varje match för att täcka upp för eventuella sjukdomsbortfall.

En rekommendation är att ladda hem och använda Sportadmins medlemsapp. Den är bra på många sätt men bl a kan man få en notis om att en anmälan ligger obesvarad.

Jag hoppas att ni alla härmed har förståelse för detta arbetssätt och kommer att respektera det.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 22/06 14:43 
Hem, 31/05 11:30 
Hem, 20/05 13:03 
Hem, 23/03 10:02 
 
Våra sponsorer