SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyringe Skid- & Skridskosällskap
Team 12
Info Trelleborg Cup
2022-04-14 21:08

Nu har det kommit information från Trelleborg inför helgens cup. Spelschemat är något ändrat på lördagseftermiddagen men jag har uppdaterat spelschemat (som låg här sedan tidigare) så det står rätt tider där.  

 

Samling

Killarna har samling klockan 9.10 i omklädningsrum 16.

 

Söderslättshallen

Trelleborgs ishall är en del av Söderslättshallen. Det finns möjlighet att använda idrottshallen mellan matcherna (ingen svart sula på eventuella inneskor!) och tänk på att namna bandyklubbor och/eller bollar om man vill ha det med sig. Trelleborgt kräver översyn av ledare om man använder idrottshallen.

Det kommer finnas "lättare" försäljning av mat/fika och de tar endast emot swish eller kontanter. Om man vill han något mer matigt att äta så rekommenderar de Södans Sportsbar som också finns i Söderslättshallen. 

 

Omgivning

Intill Söderslättshallen ligger Östervångsparken där man kan ta en promenad eller spela bollsport. Där finns också utegym och en liten lekpark. Om man behöver kompletteringshandla så finns dessutom en matvaruaffär intill Söderslättshallen. 

 

Tänk på!

Glöm inte skridskoskydd!

Det kommer vara många barn på plats samtidigt i gemensamma "lekområden" mellan matcherna så märk/namna hellre en gång för mycket än för lite.

 

Info om spelform från Trelleborg

I cupen spelar 9st U10 lag i en rak serie, där alla möter alla.
Samtliga spelare får medalj.
Vi spelar cupen på maxirink, 1x20min tuthockey, 5 mot 5 plus målvakt. Dock med maximalt 35min löptid. Spolning sker efter varannan match.
Svenska hockeyförbundets regler gäller.
Spelare och ledare får frukostkorg, lunch och middag på lördagen (om man har anmält att man vill ha det) samt frukostkorg, lunch + korv med bröd på eftermiddagen på söndagen.

Frukt som mellanmål ingår båda dagarna. Alla måltider serveras på Söderslättshallen.
Vi hjälps åt att stötta spelare, ledare, domare och funktionärer genom en positiv stämning från läktare och publik!
Resultat rapportering sker via Cuponline (https://www.cuponline.se/start.aspx?cupid=36072) och matcherna sänds via www.svenskhockey.tv 

 

Det kommer bli en härlig helg för killarna...och deras familjer! 

 


Nyhetsarkiv
Ännu mera kul!2022-08-05 10:53
Isschema 2022-20232022-08-03 16:57
Info Trelleborg Cup2022-04-14 21:08
 
Våra sponsorer