SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyringe Skid- & Skridskosällskap
Team 11
Välkommen till Team 11
 
Riktlinjer träning Team 11
2021-01-25 15:19
Hej! 
Äntligen kan vi dra igång träningen igen. Självklart med en del riktlinjer för att vi ska kunna bedriva säkra träningar i rådande pandemi. Vi får tillsammans hjälpas åt att se till att dessa riktlinjer följs så vi kan fortsätta att bedriva träning. 

Team 11 tränar som tidigare onsdag på Tyrs Hov och fredag på Österås. Vi kommer boka extra pass på helgerna för de som önskar köra allmänheten, detta kommer endast bli i sluten grupp. Tiderna kommer att finnas i kalendern. Spelare och ledare samt övriga uppmanas att följa RF och folkhälsomyndighetens allmänna råd avseende att minska smittspridningen. 

Riktlinjer för team 11:
• Inga andra än spelare och ledare får komma in på Tyrs Hov och Österås. Anläggningarna är fortfarande stängda för allmänheten.

Spelare i team 11 ska både byta om och duscha hemma. Kan man inte knyta sina skridskor själv så ska dessa vara på och knutna när man kommer till ishallen. Tid i anläggningarna före och efter isträningen ska minimeras.

• Gällande träning på Tyrs Hov onsdagar kl. 18.10-19.20 så ska spelaren komma ombytt och beträda ishallen som tidigast 10 minuter innan träningen börjar. In och utgång sker via entrén där konståkningen har sitt omklädningsrum. På så vis möter vi inga lag och befinner oss aldrig vid omklädningsrummen eller i korridorerna. Innan man beträder isen så samlas laget vid läktaren närmst entrén i väntan på instruktioner från ledarna, här kommer även ledarna dela ut tröjorna.

• Vid träning på Österås, fredagar mellan 17.00-18.00 så ska spelaren komma ombytt och beträda ishallen som tidigast 10 minuter innan träningen börjar. In och utgång sker via entrén för allmänhetens och samling sker vid läktaren för att få tröja och genomgång av ledarna innan isen beträds.

• Off-ice träning bedrivs utomhus.

Nu ser vi fram emot en härlig säsong på is! 
Väl mött/ Ledarna
Målvaktsschema hösten 2020
2020-10-16 09:20
Nu ligger det ett schema uppe för hösten. 
Finns under dokument. Målvaktsschema hösten 2020.pdf »
De som sagt att de vill stå i mål är med på schemat.

Som vi sa på föräldramötet är tanken att man ska stå på träning innan match.

/Jocke och Mattias
Träningsmatch på söndag 11/10 mot Mörrum, borta
2020-10-08 14:41

Samling kl.14,45 i Jössarinken, Mörrum
-Ta med skor så att vi kan köra uppvärmning utomhus.
-Ta med egen vattenflaska.

En match: 3x15min speltid med tutbyte på 1,30.

Tintin står i mål. 

//Ledarna
Säsongsavslutning 19/20
2020-03-25 08:59
Denna vecka blir sista veckan med träning för vårt team 11.

Vi ledare vill tacka för en riktigt rolig säsong med stor utveckling på alla spelare både som personer och som ishockeyspelare. Det märks att de blir äldre och klokare.

Vi passar också på att önska alla en härlig vår och sommar och ser vi fram emot att se er alla igen efter sommaren när vi drar igång säsongen 20/21.

/Alla ledarna


Träning för våra killar, När ska man stanna hemma?
2020-03-13 14:35
Vi tränar som vanligt. (Så länge det inte kommer någon annan information för högre instans)

Precis som skolan gått ut med i sin information till föräldrar så gäller samma här. 
Alla barn, ledare som har allt från milda till svåra luftvägssymtom såsom snuva, halsont, hosta, andningssvårigheter ska stanna hemma.

Mvh Ledarna via Jocke
 
Våra sponsorer